Kategorie receptů
- Autor: Dfoblova
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo čerstvé | 125 |
Vejce celá průměr | 55 |
Vejce celá průměr | 55 |
Mouka pšeničná polohrubá | 250 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 20 |
Kypřící prášek do pečiva | 6 |
Energetická hodnota celkem: 8733 kJ
Bílkoviny (g): 41,
Tuky (g): 118,
Sacharidy (g): 216,
SAFA (g): 75,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1092 kJ
Bílkoviny (g): 5.1, Tuky (g): 14.8, Sacharidy (g): 27, SAFA (g): 9.4, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.