Kategorie receptů
- Autor: zlamalovak
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra kuřecí | 200 |
Cibule šalotka | 50 |
Olej olivový | 7 |
Pór | 100 |
Vlašské ořechy | 20 |
Solamyl bramborový škrob | 10 |
Rýže parboiled (uvařená) | 200 |
Dochucovadla:
Bazalka,vegeta,pepř,sůl
Energetická hodnota celkem: 3307 kJ
Bílkoviny (g): 49,
Tuky (g): 29,
Sacharidy (g): 80,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1654 kJ
Bílkoviny (g): 24.5, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 40, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.