Kategorie receptů
- Autor: dajnalka
- Doba přípravy (min.): 45
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Červená řepa | 480 |
Niva 50% | 150 |
Hollandia Selský jogurt bílý | 200 |
Česnek | 3 |
Dochucovadla:
Pepř,sůl,česnek,ocet.
Energetická hodnota celkem: 3679 kJ
Bílkoviny (g): 47,
Tuky (g): 50,
Sacharidy (g): 59,
SAFA (g): 34,
Cukry (g): 39,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 736 kJ
Bílkoviny (g): 9.4, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 11.8, SAFA (g): 6.8, Cukry (g): 7.8, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Uvařenou červenou řepu a nivu nastrouháme na hrubším struhadle,přidáme jogurt,osolíme,opeříme a přidáme ocet a česnek.Konzumujem s pečivem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.