Kategorie receptů
- Autor: pulhan
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 28.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 220 |
Jablka | 800 |
Máslo čerstvé | 200 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 270 |
Mouka pšeničná polohrubá | 450 |
Energetická hodnota celkem: 20334 kJ
Bílkoviny (g): 71,
Tuky (g): 191,
Sacharidy (g): 710,
SAFA (g): 119,
Cukry (g): 349,
Vláknina (g): 52,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 726 kJ
Bílkoviny (g): 2.5, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 25.4, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 12.5, Vláknina (g): 1.9, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.