Kategorie receptů
- Autor: blankapalickova
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh odtučněný průměr | 230 |
Lučina Linie 40% | 111 |
Pažitka | 11 |
Energetická hodnota celkem: 1384 kJ
Bílkoviny (g): 38,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 16,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 198 kJ
Bílkoviny (g): 5.4, Tuky (g): 1.9, Sacharidy (g): 2.3, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 2.1, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.