Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Salát z červené řepy - základní předpis

Zpět
  • Autor: meretka
  • Doba přípravy (min.): 10
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

15gr tatarská omáčka - možno nahradit 2-3 lžícemi kysané smetany

Energetická hodnota celkem: 1146 kJ

Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 32, SAFA (g): 2, Cukry (g): 19, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 573 kJ

Bílkoviny (g): 6.5, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 1, Cukry (g): 9.5, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

300 gr uvařené červené řepy, 1 vejce uvařené natvrdo,15 gr tatarská omáčka hellmans light (kousky vařeného/pečeného kuřecího masa, uzeného tofu, apod.) Suroviny smícháme v míse a podáváme. Uvařenou měkkou červenou řepu a vajíčko uvařené natvrdo protlačíme přes kolečko - kráječ na bramborový salát do mísy, přidáme malé množství tatarské omáčky hellmans light, dle chuti každého individuálně dosolíme, dopepříme a můžeme ihned konzumovat. Je to moje oblíbená základní verze, kterou zpestřuji kousky vařeného kuřecího masa,kousky uzeného tofu, apod. Rychlé a dobré!

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři