Kategorie receptů
- Autor: mannheims
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 150 |
Pór | 210 |
Brambory (syrové) | 200 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
Energetická hodnota celkem: 1515 kJ
Bílkoviny (g): 12,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 70,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 758 kJ
Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 35, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Ocistit, nakrajat zeleninu, na troche oleja osmahnut najprv por, pridat mrkvu a zemiaky, podliat vodou/zeleninovym bujonom, a nechat do zmæknutia uvarit. Rozmixovat rucnym mixerom do hladka.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.