Kategorie receptů
- Autor: alicer
- Uživatelský recept
- Porce: 100.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Ocet | 8 |
Sůl | 5 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 14 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 30 |
Ředkvičky | 5 |
Salát ledový | 20 |
Rajčata | 30 |
Paprika červená | 10 |
Paprika žlutá | 20 |
Okurka salátová | 15 |
Dochucovadla:
Oliv.olej, sůl, cukr, ocet
Energetická hodnota celkem: 322 kJ
Bílkoviny (g): 1,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 3 kJ
Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0.2, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.2, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Omytou zeleninu nakájíme a stejně velké kousky a zalijeme jednoduchým nálevem s octem nebo citrónem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.