Kategorie receptů
- Autor: chiaritta
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 190 |
voda | 80 |
Vločky ovesné | 50 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 11 |
Fíky | 40 |
Energetická hodnota celkem: 1409 kJ
Bílkoviny (g): 12,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 56,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 705 kJ
Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 28, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 12.5, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.