Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Krůtí plátek přelilý žampionovým krémem, rýže

Zpět
  • Autor: cerna.lenk
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1688 kJ

Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 40, SAFA (g): 9, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Žampiony sterilované s koprem povaříme ve smetaně na vaření 12 % tuku do té doby, dokud omáčka nezhoustne. Pro jemnější konzistenci je možné žampióny s omáčkou ještě i rozmixovat. Krůtí plátek orestujeme nebo uvaříme na páře. Podávám s rýží a salátovou okurkou na ozdobení.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři