Kategorie receptů
- Autor: Martina M.
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
Česnek | 6 |
Cibule | 25 |
Červená řepa | 100 |
Mrkev | 100 |
Brambory (syrové) | 100 |
Zelí bílé hlávkové | 100 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 750 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, bylinky
Energetická hodnota celkem: 1065 kJ
Bílkoviny (g): 6,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 47,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 355 kJ
Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 1.7, Sacharidy (g): 15.7, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 3.7, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.