Kategorie receptů
- Autor: kapust
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 100 |
Smetana zakysaná 15% | 50 |
Majonéza (Heinz) | 10 |
Eidam 30% | 10 |
Olej olivový | 1 |
Dochucovadla:
zakysaná smetany + trocha majolky, sůl olivový olej
Energetická hodnota celkem: 944 kJ
Bílkoviny (g): 6,
Tuky (g): 17,
Sacharidy (g): 12,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
celer nastrouháme + nastrouhaný sýr
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.