Kategorie receptů
- Autor: Ferka
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 18.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 440 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 210 |
Mouka pšeničná bílá | 100 |
Smetana zakysaná 15% | 300 |
Smetana ke šlehání 31% | 200 |
Tvaroh polotučný průměr | 500 |
Jahody | 500 |
Energetická hodnota celkem: 14835 kJ
Bílkoviny (g): 140,
Tuky (g): 170,
Sacharidy (g): 360,
SAFA (g): 99,
Cukry (g): 277,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 824 kJ
Bílkoviny (g): 7.8, Tuky (g): 9.4, Sacharidy (g): 20, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 15.4, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.