Kategorie receptů
- Autor: HankaCh
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná celozrnná | 250 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 150 |
Vejce celá průměr | 165 |
Kakao Holandské (v suchém stavu) | 30 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 60 |
Červená řepa | 350 |
Hollandia Selský jogurt bílý | 130 |
Máslo čerstvé | 100 |
Dochucovadla:
Voňavé pečení s vanilkou
Energetická hodnota celkem: 14054 kJ
Bílkoviny (g): 76,
Tuky (g): 173,
Sacharidy (g): 366,
SAFA (g): 74,
Cukry (g): 185,
Vláknina (g): 41,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 878 kJ
Bílkoviny (g): 4.8, Tuky (g): 10.8, Sacharidy (g): 22.9, SAFA (g): 4.6, Cukry (g): 11.6, Vláknina (g): 2.6, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Upečenou řepu rozmixujeme s olejem do hladka, zamixovat 3 vejce, jogurt/kefír nebo podmáslí, 100g másla (ale klidně to snese i méně - vyzkouším při přístí příležitosti snížit množství a upravit recept) V jiné míse smícháme suché přísady a pak jen lehce promícháme s tekutou hmotou - mělo to bý 12 mufin, ale vyšlo mi to na 16 ks Recept je lehce urpavený opět z kitchenette.cz
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.