Kategorie receptů
- Autor: Renata1627
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
sýr toast | 100 |
Krocan bez kůže průměr | 720 |
Houska bílá | 135 |
Vejce celá průměr | 59 |
Olej olivový | 50 |
Kapusta hlávková | 110 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Energetická hodnota celkem: 8455 kJ
Bílkoviny (g): 200,
Tuky (g): 93,
Sacharidy (g): 88,
SAFA (g): 29,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1691 kJ
Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 18.6, Sacharidy (g): 17.6, SAFA (g): 5.8, Cukry (g): 3.6, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 1.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.