Kategorie receptů
- Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
- Veřejné stravování
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sůl | 2.5 |
Máslo | 10 |
Olej běžný (průměr) | 10 |
Hovězí svíčková (syrová) | 140 |
Dochucovadla:
sůl, pepř mletý
Energetická hodnota celkem: 1484 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 0,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 3
Postup přípravy
Z odblaněné svíčkové ukrojíme přes vlákno 2 plátky, mírně je naklepeme, osolíme, opepříme a rychleji opečeme na tuku. Opečené řezy vyjmeme a ve výpeku rozpustíme máslo. Výpekem s máslem přelijeme opečené řezy a ihned expedujeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.