Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Špenátové rizoto s kuřecím masem

Zpět
  • Autor: Gogosek
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

Kurkuma, sůl, pepř, tymián

Energetická hodnota celkem: 2316 kJ

Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 80, SAFA (g): 2, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1158 kJ

Bílkoviny (g): 16.5, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 40, SAFA (g): 1, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Rýži si uvaříme podle návodu. Potom si na pánvičce zpěníme na oleji cibulku, přidáme na kousky nakrájené kuřecí prsa. Když je maso pořádně opečené, přidáme nakrájený špenát, kukuřici a na kolečka nakrájenou mrkev. Když zelenina změkne, směs dochutíme česnekem, kurkumou, solí, pepřem a tymiánem. Nakonec vmícháme rýži a důkladně promícháme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

05. 11. 2013 15:37
Vypadá dobře :-) včerejší oběd
01. 11. 2013 09:41
Můj včerejší oběd :-)

Naši partneři