Kategorie receptů
- Autor: Vendyska21
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|
Energetická hodnota celkem: 0 kJ
Bílkoviny (g): 0,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 0,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ
Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Maso okorenime a dame pect do trouby na 1,5 hodiny pri teplote 250°C.Spenat nechame v hrnci dusit a dochutime dle chuti soli peprem cesnekem na konci vareni pridame jedno vajicko.Uvarime bramborovy knedlik a podavame.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.