Kategorie receptů
- Autor: J.Paulla
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole (v suchém stavu) | 50 |
Mrkev | 50 |
Okurka salátová | 50 |
Paprika červená | 60 |
Pór | 30 |
Okurka nakládačka | 20 |
Vejce celá průměr | 120 |
Ředkvičky | 40 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, bylinky
Energetická hodnota celkem: 1726 kJ
Bílkoviny (g): 29,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 46,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 14 kJ
Bílkoviny (g): 0.2, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 0.4, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.1, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Namočené fazole přes noc uvaříme v čerstvé,osolené vodě, zvlášť lehce na zkus uvaříme mrkev, zvlášť vejce. Smícháme, přidáme pokrájenou zeleninu, promícháme, dochutíme dijonskou hořčicí, přidáme smetanu, majolku či jogurt.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.