Kategorie receptů
- Autor: tynaf
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 1000 |
Droždí | 80 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 70 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 5 |
Energetická hodnota celkem: 17806 kJ
Bílkoviny (g): 119,
Tuky (g): 80,
Sacharidy (g): 745,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 81,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1113 kJ
Bílkoviny (g): 7.4, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 46.6, SAFA (g): 0.6, Cukry (g): 1.6, Vláknina (g): 5.1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.