Sledujte nás:

játra na cibulce

Zpět
  • Autor: kabaga
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, možno zahustit lžičkou solamylu

Energetická hodnota celkem: 3790 kJ

Bílkoviny (g): 92, Tuky (g): 45, Sacharidy (g): 29, SAFA (g): 15, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1263 kJ

Bílkoviny (g): 30.7, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 9.7, SAFA (g): 5, Cukry (g): 4.7, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Na oleji osmažit cibulku, přidat očištěná nakrájená játra, orestovat, zalít vodou a podusit. Nakonec osolit, opepřit dle chuti.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři