Kategorie receptů
- Autor: kocfekat
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 110 |
Máslo čerstvé | 40 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 240 |
Mouka pšeničná hladká | 100 |
Mouka žitná celozrnná | 400 |
Sůl | 5 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 10 |
Droždí | 28 |
Energetická hodnota celkem: 9723 kJ
Bílkoviny (g): 88,
Tuky (g): 52,
Sacharidy (g): 371,
SAFA (g): 29,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 68,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 608 kJ
Bílkoviny (g): 5.5, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 23.2, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 1.9, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.