Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Drožďová pomazánka

Zpět
  • Autor: mosem
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, bylinky....

Energetická hodnota celkem: 3619 kJ

Bílkoviny (g): 77, Tuky (g): 38, Sacharidy (g): 52, SAFA (g): 12, Cukry (g): 27, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1206 kJ

Bílkoviny (g): 25.7, Tuky (g): 12.7, Sacharidy (g): 17.3, SAFA (g): 4, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Cibulku nadrobno nakrájíme, zpěníme na cibulce. Čerstvé droždí rozdrobíme do cibulky, pomalu zahříváme až se roztopí. Přidáme vajíčka a pomalu prohříváme za stálého míchání. Podáváme s pečivem.

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

11. 01. 2014 19:42
Drožďovka je stálicí našeho jídelníčku - konzumujeme i k obědu s novými brambory. Jenom používám máslo a droždí nechávám tak dlouho, až se začne z másla zase oddělovat a pak teprve vajíčka.
11. 01. 2014 13:40
miluju a i droždové knedlíčky
11. 01. 2014 12:42
mňam, na čerstvě upečeném chlebu to musí být lahůdka. nejedla jsem ji celé roky..možná 20let?ale úplně se mi ta chuť teď vybavila. už mám na ni chuť.
11. 01. 2014 11:45
Já i dcera ji máme také rády, jen místo oleje dávám kousek másla. Moc mi chutná :-)))
11. 01. 2014 11:36
Moje oblibena, jen ji nikdo doma nechce jist :)

Naši partneři