Kategorie receptů
- Autor: leninaf
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh polotučný průměr | 130 |
Cibule | 50 |
Pór | 49 |
Tresčí játra v oleji | 94 |
Energetická hodnota celkem: 3115 kJ
Bílkoviny (g): 24,
Tuky (g): 65,
Sacharidy (g): 15,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1558 kJ
Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 32.5, Sacharidy (g): 7.5, SAFA (g): 10, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.