Sledujte nás:

Drůbeží játra na cibulce

Zpět
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Veřejné stravování
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Sůl2.3
Cibule25
Játra kuřecí (syrová)140
Olej běžný (průměr)12

Dochucovadla:

sůl, pepř mletý, kmín

Energetická hodnota celkem: 1195 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 4, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 3

Postup přípravy

Očištěná drůbeží játra pečlivě propláchneme, necháme okapat a nakrájíme na větší kousky. Cibuli nakrájíme na jemné plátky, osmahneme na tuku dorůžova, přidáme připravená játra, okmínujeme a opepříme, opečeme a krátce podusíme pod poklicí. Udušená játra nakonec mírně osolíme a ihned expedujeme.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

09. 10. 2013 14:20
Drůbeží játra mám ráda, vyzkoušela jsem tento recept a moc mi to chutnalo.

Naši partneři