Kategorie receptů
- Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
- Veřejné stravování
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sůl | 2.3 |
Cibule | 25 |
Játra kuřecí (syrová) | 140 |
Olej běžný (průměr) | 12 |
Dochucovadla:
sůl, pepř mletý, kmín
Energetická hodnota celkem: 1195 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 5,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 3
Postup přípravy
Očištěná drůbeží játra pečlivě propláchneme, necháme okapat a nakrájíme na větší kousky. Cibuli nakrájíme na jemné plátky, osmahneme na tuku dorůžova, přidáme připravená játra, okmínujeme a opepříme, opečeme a krátce podusíme pod poklicí. Udušená játra nakonec mírně osolíme a ihned expedujeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.