Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Štrůdl z ovesných vloček

Zpět
  • Autor: otylie
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

skořice, vanilk. cukr light

Energetická hodnota celkem: 5336 kJ

Bílkoviny (g): 44, Tuky (g): 33, Sacharidy (g): 194, SAFA (g): 14, Cukry (g): 43, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 667 kJ

Bílkoviny (g): 5.5, Tuky (g): 4.1, Sacharidy (g): 24.3, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 5.4, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

2 hrnky ovesných vloček přelejeme 1/2 hrnkem vody. Přidáme 2 jogurty a 2 lžičky medu. Vše promícháme. Nakrájíme jedno větší jablko a promícháme ho se skořicí event. trochou vanilk. cukru. Na plech dáme pečící papír a na něj uděláme 2 šišky tak, že navrstvíme hmotu z vloček a jogurtu, poklademe jablky a potom opět nahoru dáme hmotu tak, aby jablka nevykukovala. Pečeme v předehřáté troubě při 200 st.C po dobu 30 minut.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři