Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kure s celerem

Zpět
  • Autor: Rebelant2
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí prsa bez kůže200
Celer bulva100
Žloutek1
Olej olivový10

Energetická hodnota celkem: 1445 kJ

Bílkoviny (g): 48, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 3, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 723 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 4.5, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Pres noc marinovat maso s olejem, lzickou kurkumy ci kari. Nasekat maso s celerem, cibuli a cesnekem. Pridat zloutek, sul, pepr a mlety kmin.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři