Kategorie receptů
- Autor: tnesvadbova
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
Tvaroh polotučný průměr | 250 |
Vejce celá průměr | 120 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 70 |
Maliny | 400 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 40 |
Energetická hodnota celkem: 5163 kJ
Bílkoviny (g): 78,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 170,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 158,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 645 kJ
Bílkoviny (g): 9.8, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 21.3, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 19.8, Vláknina (g): 3.4, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.