Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuře Garam Masala

Zpět
  • Autor: muriela
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, koření garam masala

Energetická hodnota celkem: 11666 kJ

Bílkoviny (g): 156, Tuky (g): 140, Sacharidy (g): 220, SAFA (g): 59, Cukry (g): 44, Vláknina (g): 21, Sůl (g): 8

Energetická hodnota na 1 porci: 2333 kJ

Bílkoviny (g): 31.2, Tuky (g): 28, Sacharidy (g): 44, SAFA (g): 11.8, Cukry (g): 8.8, Vláknina (g): 4.2, Sůl (g): 1.6

Postup přípravy

Den předem si připravíme základ pro omáčku: smícháme zakysanou smetanu s kokosem, citronovou šťávou, nastrouhaným zázvorem, lžící oleje a kořením(2 lžičky garam masala, půl lžičky pepře, osolíme). Kuřecí prsa osolíme, nakrájíme na malé kousky a naložíme do marinády (olej, zázvor sušený mletý, bazalka, tymián, sojovka, hlt rumu). Na oleji orestujeme cibuli s česnekem, až zesklovatí. Přidáme maso, necháme zatáhnout, přidáme omáčku a vaříme asi 5 minut. Nakonec přidáme kokosové mléko a ještě asi 5 minut vaříme. Podáváme s rýží a třeba s listovým salátem.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři