Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Lepenice s kuřecíma cecikama

Zpět
  • Autor: chabra
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, kmín a krystalový cukr podle potřeby

Energetická hodnota celkem: 7211 kJ

Bílkoviny (g): 207, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 175, SAFA (g): 5, Cukry (g): 29, Vláknina (g): 32, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1803 kJ

Bílkoviny (g): 51.8, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 43.8, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 7.3, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 1.3

Postup přípravy

Ze zelí vylijeme šťávu, ale nebudeme ho vymačkávat. Podlijeme vodou, přidáme cukr podle chuti a zelí uvaříme doměkka. Z hotového zelí vodu slijeme. Na sádle si zpěníme nakrájené cibule (asi 5 minut) a přimícháme k zelí. Nakrájené, oloupané brambory si ve slané a okmínované vodě uvaříme doměkka. Slijeme vodu a brambory lehce rozmačkáme. Všechno smícháme dohromady a ještě dochutíme a popřípadě můžeme přidat i sádlo. Podáváme se sekanou, nebo jiným masem. Můžeme si to dát samozřejmě i samotné. 4 porce

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři