Kategorie receptů
- Autor: stepan zapletal
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Filé z tresky (mražené) | 100 |
Cibule | 13 |
Olej olivový | 6 |
Hořčice plnotučná průměr | 7 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 605 kJ
Bílkoviny (g): 18,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 2,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Uvařené a nakrájené rybí maso smíchame s cibulí, lžíčkou olivového oleje, lžíci horčice a dochutíme solí a citrónovou šťávou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.