Kategorie receptů
- Autor: Renata1627
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 120 |
Cibule | 40 |
Paprika červená | 166 |
Pór | 160 |
Žampiony sterilované ve slaném nálevu | 190 |
Krůtí prsa bez kůže | 780 |
Energetická hodnota celkem: 4264 kJ
Bílkoviny (g): 192,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 41,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 711 kJ
Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 6.8, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.