Kategorie receptů
- Autor: petrafilip
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 240 |
Jihočeské AB | 160 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 50 |
Vlašské ořechy | 100 |
Žloutek | 20 |
Energetická hodnota celkem: 12083 kJ
Bílkoviny (g): 47,
Tuky (g): 193,
Sacharidy (g): 239,
SAFA (g): 86,
Cukry (g): 57,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 95 kJ
Bílkoviny (g): 0.4, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 1.9, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 0.4, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.