Kategorie receptů
- Autor: Helena4
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 28 |
Vejce celá průměr | 240 |
Mouka pšeničná hladká | 500 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 1500 |
Špenát krájený mražený | 450 |
Cibule | 150 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 76 |
Energetická hodnota celkem: 15719 kJ
Bílkoviny (g): 145,
Tuky (g): 132,
Sacharidy (g): 487,
SAFA (g): 33,
Cukry (g): 117,
Vláknina (g): 54,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 786 kJ
Bílkoviny (g): 7.3, Tuky (g): 6.6, Sacharidy (g): 24.4, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 5.9, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.