Kategorie receptů
- Autor: fishli
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Měkký tvaroh (Olma) | 250 |
Jablka | 200 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 20 |
Energetická hodnota celkem: 1743 kJ
Bílkoviny (g): 43,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 58,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 51,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 872 kJ
Bílkoviny (g): 21.5, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 29, SAFA (g): 0, Cukry (g): 25.5, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.