Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

"Sójová čína" s houbami shitake (v komentáři více variací)

Zpět
  • Autor: Alisi.No1
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, houbové koření, koření na čínu

Energetická hodnota celkem: 3119 kJ

Bílkoviny (g): 109, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 55, SAFA (g): 3, Cukry (g): 28, Vláknina (g): 71, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 780 kJ

Bílkoviny (g): 27.3, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 13.8, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 17.8, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Sojové kostky uvaříme dle návodu, ale přidáme nejlépe bio bujon. Vodu slijeme a kostky dáme na pánev, kde je lehce orestujeme zakapané sojovou omáčkou, přidáme "povolenou" mraženou směs Wok (či jinou alternativu dle mého komentáře pod receptem) a vše dovaříme. Jedná se o rychlou, zdravou a chutnou večeři, pokud si k tomu dáte kuskus nebo rýži, máte oběd :-)

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

10. 05. 2015 09:16
PS: Podle chuti můžete obměnit wok zeleninu se shitake třeba za balení hlívy ústřičné, bambusové výhonky, jarní cibulku nebo konzervu terilované cizrny. Vše mám odzkoušeno a vše skvěle chutná ;-)

Naši partneři