Kategorie receptů
- Autor: tmikolaskova
- Uživatelský recept
- Porce: 45.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka špaldová celozrnná | 250 |
Čokoláda hořká 70 % průměr | 100 |
Olej olivový | 180 |
Javorový sirup | 90 |
Kakao Holandské (v suchém stavu) | 50 |
Kypřící prášek do pečiva | 16 |
Energetická hodnota celkem: 15181 kJ
Bílkoviny (g): 53,
Tuky (g): 235,
Sacharidy (g): 320,
SAFA (g): 58,
Cukry (g): 121,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 337 kJ
Bílkoviny (g): 1.2, Tuky (g): 5.2, Sacharidy (g): 7.1, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 2.7, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.