Kategorie receptů
- Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury studených pokrmů
- Veřejné stravování
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Petržel - nať | 1 |
Okurky sterilované | 8 |
Šunka dušená strojová | 15 |
Máslo | 5 |
Veka | 20 |
Eidam 45 % průměr | 5 |
Energetická hodnota celkem: 574 kJ
Bílkoviny (g): 6,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 13,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Množství surovin odpovídá 1 ks chlebíčku. Bílou veku nakrájíme šikmým řezem na stejně silné krajíčky, které potřeme máslem a obložíme šunkou a sýrem nakrájenými na slabé plátky, vějířkem okurky, kouskem kapie a ozdobíme petrželovou natí.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.