Kategorie receptů
- Autor: javo22
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kančí průměr | 1500 |
Mrkev | 150 |
Petržel - kořen | 100 |
Celer bulva | 50 |
Cibulka jarní | 60 |
Česnek | 30 |
Houby sušené průměr | 70 |
Masox (hotový výrobek) | 30 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1500 |
Mouka pšeničná hladká | 40 |
Dochucovadla:
sůl, pepř,
Energetická hodnota celkem: 10037 kJ
Bílkoviny (g): 367,
Tuky (g): 49,
Sacharidy (g): 98,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 33,
Vláknina (g): 45,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1673 kJ
Bílkoviny (g): 61.2, Tuky (g): 8.2, Sacharidy (g): 16.3, SAFA (g): 3.7, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 7.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.