Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rizoto s králičím masem

Zpět
  • Autor: belluzzt
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Uživatelský recept
  • Porce: 100.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, parmazán na posypání

Energetická hodnota celkem: 2345 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 81, SAFA (g): 1, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 23 kJ

Bílkoviny (g): 0.3, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 0.8, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Vezmeme již upečené maso králíka a nahrájíme ho na drobné kousky a vložíme na pánev. V hrnci uvaříme rýži a poté na pánvi společně zamícháme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři