Kategorie receptů
- Autor: Denisahofmeisterova
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu | 200 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 50 |
Kakao Holandské (v suchém stavu) | 50 |
Mouka pšeničná celozrnná | 30 |
Vejce celá průměr | 110 |
Energetická hodnota celkem: 3617 kJ
Bílkoviny (g): 45,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 121,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 69,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 603 kJ
Bílkoviny (g): 7.5, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 20.2, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 11.5, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.