Kategorie receptů
- Autor: kazrei
- Uživatelský recept
- Porce: 23.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Česnek | 15 |
Cizrna (v suchém stavu) | 250 |
Brambory (syrové) | 280 |
Mrkev | 212 |
Cibule | 167 |
Petržel - kořen | 44 |
Celer bulva | 67 |
Máslo čerstvé | 10 |
Olej olivový | 10 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 2500 |
Dochucovadla:
majoranka,sul pepr
Energetická hodnota celkem: 6223 kJ
Bílkoviny (g): 59,
Tuky (g): 31,
Sacharidy (g): 239,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 60,
Vláknina (g): 54,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 271 kJ
Bílkoviny (g): 2.6, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 10.4, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 2.6, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.