Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

dušená mrkev s hráškem a kuřecím masem

Zpět
  • Autor: cisarova
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř

Energetická hodnota celkem: 2095 kJ

Bílkoviny (g): 47, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 38, SAFA (g): 9, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Na oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme kuřecí maso(lze i krůtí,vepřové),které orestujeme, osolíme a opepříme.Když maso pustí šťávu, přidáme na kostičky nakrájenou mrkev a mražený hrášek. Dusíme až je zelenina měkká. Všechna voda se musí vydusit , můžeme přidat oříšek másla.Podáváme s vařeným bramborem.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři