Kategorie receptů
- Autor: martinaklimesova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí křidélka s kůží | 300 |
Zeleninová směs do polévky průměr | 100 |
Dochucovadla:
1 masoxová kostka
Energetická hodnota celkem: 2920 kJ
Bílkoviny (g): 55,
Tuky (g): 48,
Sacharidy (g): 6,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 23 kJ
Bílkoviny (g): 0.4, Tuky (g): 0.4, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
vývar z jednoho korpusu, kořenové zeleniny, osolený
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.