Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Srnčí hřbet z žitné mouky

Zpět
  • Autor: psetirzara
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 20.00

Ingredience

Dochucovadla:

lžička skořice, prášek do pečiva, citronová kůra z 1/2 citronu. Dle chuti můžeme přidat např. kandované ovoce, rozinky, mák, semínka a jiné.

Energetická hodnota celkem: 8664 kJ

Bílkoviny (g): 65, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 408, SAFA (g): 7, Cukry (g): 187, Vláknina (g): 50, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 433 kJ

Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 0.9, Sacharidy (g): 20.4, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 9.4, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Mouku prosejeme, přidáme ostatní suroviny dle receptu, kypřící prášek až na konec a vmíchat. Péct na 150°C v předehřáté troubě asi hodinu. Gramy mouky odpovídají dvěma 250 ml hrnkům a hrnek cukru jednomu 250 ml hrnku.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři