Kategorie receptů
- Autor: rustyna
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu | 320 |
Hrášek sterilovaný průměr | 166 |
Jogurt bílý polotučný průměr | 156 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 150 |
Cibule | 45 |
Energetická hodnota celkem: 2944 kJ
Bílkoviny (g): 72,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 78,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 37,
Vláknina (g): 30,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 294 kJ
Bílkoviny (g): 7.2, Tuky (g): 0.8, Sacharidy (g): 7.8, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 3.7, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.