Kategorie receptů
- Autor: frydus
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra kuřecí | 450 |
Špek | 5 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 300 |
Hotová jíška (v suchém stavu) | 30 |
Energetická hodnota celkem: 3224 kJ
Bílkoviny (g): 83,
Tuky (g): 39,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1075 kJ
Bílkoviny (g): 27.7, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 6, SAFA (g): 6.3, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.