Kategorie receptů
- Autor: mosem
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole (v suchém stavu) | 120 |
Mrkev | 50 |
Celer bulva | 50 |
Cibule | 50 |
Vlašské ořechy | 30 |
Česnek | 10 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 2853 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 93,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 713 kJ
Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 23.3, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Fazole namočíme den předem do vody. Druhý den vodu vyměníme a fazole uvaříme. Při vaření do vody vložíme celou cibuli, oloupaný česnek, mrkev a celer. Po uvaření fazolí cibuli vytáhneme a vše rozmixujeme. V průběhu misování do polévky vložíme vlašské ořechy a rovněž rozmixujeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.