Kategorie receptů
- Autor: evitacafevespa
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Čočka velkozrnná (v suchém stavu) | 250 |
Uzený bok | 30 |
Šunka od kosti | 100 |
Cibule | 50 |
Paprika bílá | 50 |
Hořčice plnotučná průměr | 30 |
Dochucovadla:
zcxzc
Energetická hodnota celkem: 4908 kJ
Bílkoviny (g): 85,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 160,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1227 kJ
Bílkoviny (g): 21.3, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 40, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 1
Postup přípravy
czxc
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.