Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Krůtí maso po balkánsku

Zpět
  • Autor: keepinka
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 3165 kJ

Bílkoviny (g): 110, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 35, SAFA (g): 5, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1055 kJ

Bílkoviny (g): 36.7, Tuky (g): 6.7, Sacharidy (g): 11.7, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Krůtí maso nakrájíme na nudličky a orestujeme na oleji. Maso vyndáme a do výpeku dáme cibuli a smažíme dozlatova. Poté přidáme česnek (na plátky nebo rozmačkaný), rajčata (oloupaná a nakrájená) a papriku (na kostkičky). Okořeníme dle chuti a asi 5 minut podusíme. Sundáme pokličku a až se začne zelenina připékat tak podlijeme trochou vody. Poté vrátíme maso zpět a opět dusíme pod pokličkou asi 5 minut. Pak vypneme sporák a necháme dojít.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři